Aktuális

Már 70 éve nem töltött külön egyetlen éjszakát sem a brit házaspár

Bors

Létrehozva: 2018.07.16.

Kedden ünnepelték platina évfordulójukat családjukkal és barátaikkal.

Albert (95) és Phyllis Twinley (91) együtt szolgáltak egy brit hadsereget segítő szervezetben, ahol 1946-ban összehozta őket a sors. A szerelmesek ezután Kent és Sussex városában folytatták közös életüket, ahol egy hentesüzletet vezettek. Végül 30 évvel ezelőtt nyugdíjba vonultak, és essex-i családjukhoz közel költöztek.

Nincs semmiféle titok. Nem mondom, hogy sosem voltak bonyodalmak a kapcsolatunkban, de a kezdetektől élvezzük a közös életet és boldog a házasságunkat” – mondta Phyllis a Daily Mailnek. Albert pedig azt javasolja a pároknak, hogy osszanak meg egymással mindent, éljenek közös, szerény életet és persze szeressék egymást a legnehezebb időkben is.

Couple have not spent single night apart in 70 years of marriage

Albert and Phyllis Twinley, 95 and 91, met in 1946 while serving together in the Royal Corps of Signals They lived in Kent and Sussex before retiring to Essex to be closer to family Albert's tips on marriage are 'mutual modesty and sharing everything' They celebrated their platinum wedding anniversary with family and friends A devoted couple who have never spent a night apart are celebrating an astonishing 70 years of wedded bliss.

Twinley-ék 2 gyermekkel, 4 unokával és 7 dédunokával büszkélkedhetnek. 

Lányuk, Caroline a következőket mondta: Egészen két évvel ezelőttig rendszeresen eljártak otthonról, azóta édesapám már nem vezet. Mindketten imádják a sportot, mostanában a napi rutin része a közös meccsnézés, vagy egy puzzle kirakása. Hetente járnak könyvtárba, imádnak olvasni is. Hosszú, boldog házasságuk titka a kölcsönös megbecsülés, a közös döntések meghozatala, valamint a viták feletti gyors elsiklás. Na és persze nagyon fontos a humor!”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek