Aktuális

KRESZ-vizsgáján halt szörnyet a tinilány - az oktató a saját bőrét mentette

Bors

Létrehozva: 2018.08.28.

<p>A brutális balesetet egy térfigyelő kamera is rögzítette. Ezen jól látszik: az oktató kereket old, nem törődve azzal, hogy a fiatal lányra biztos halál vár.</p>

A brutális balesetet egy térfigyelő kamera is rögzítette. Ezen jól látszik: az oktató kereket old, nem törődve azzal, hogy a fiatal lányra biztos halál vár.

Saját KRESZ-vizsgáján vesztette életét egy 18 éves lány Lengyelországban. A Zaskale városában történt balesetet egy térfigyelő kamera is rögzítette, de számos szemtanú is beszámolt a történtekről. Ezek alapján elmondható, hogy a fiatal lány - akit a rendőrség csak Angelikaként nevezett meg - pont a vasúti síneken fulladt le a kocsival. A 62 éves oktató kipattant az autóból, a lány azonban már nem tudott megmenekülni - a vonatnak pedig esélye sem volt megállni időben.

Közzétette: OSP Szaflary – 2018. augusztus 23., csütörtök

Az egyik szemtanú, a negyvenéves Rafal Kwak később arról beszélt: a baleset után többen odasiettek, hogy segítsenek. “Amikor a roncshoz szaladtunk, láttuk, hogy a lány be volt kötve, az oktató pedig ott állt nem messze, és nem tett semmit. Akkor a lány még lélegzett, de egyre gyengébb volt.” A tinit végül kórházba szállították Nowy Targba, ahol nem sokkal később elhunyt - írja a Sun.

A baleset egyértelműen felveti az oktató felelősségét: sejthető ugyanis, hogy tilosban mentek át a síneken, ami egy KRESZ-vizsgán több mint problémás.

Közzétette: OSP Szaflary – 2018. augusztus 23., csütörtök
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek