Aktuális

A rendőröknek hála a helyszínen elbúcsúzhatott a családjától, majd meghalt

Bors

Létrehozva: 2018.09.13.

A Mirror számol be egy tragikus balesetről, amely az autópályán történt New Whittington közelében. A chesterfieldi balesetben két autó ütközött, a közelben járőröző rendőrök először csak a füstre lettek figyelmesek. A helyszínre érve azonnal látták, hogy nagy a baj, mindkét balesetben résztvevő jármű sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett. A beszámolók szerint a rendőrök kiszabadították az egyik autóból a 78 éves Michael Bradshaw-t, aki szörnyű állapotban volt.

A rendőrök szerint már a helyszínen világossá vált, hogy a sérülések életveszélyesek, többszörös lábtörés mellett az egyik lábfeje leszakadt, karja és több bordája is eltört. Az idős férfinek nem volt esélye a túlélésre, a rendőrök szerint még az is csoda volt, hogy nem vesztette el az eszméletét. Az öt, helyszínre elsőként megérkező rendőrnek köszönhetően az idős férfi így még el tudott búcsúzni a családjától, majd a helyszínen életét vesztette.

Toby Meek, James Parker, Hannah Cocking, Pete Robinson és egy ötödik, magát megnevezni nem kívánó társukat az eset után kitütette a derbyshire-i kapitányság.

„Sajnos nem tehettünk semmit a sérültért, csak annyit tehettünk, hogy nem engedtük elterjedni a lángokat” - mesélte egyikük.

Először a másik autóhoz siettek, ám az abban lévő 30 éves Daniel Spoonert nem tudták kiszabadítani. Ő is a helyszínen halt meg.

„A másik autóra koncentráltunk. Rengeteg sérülése volt, a jobb lábfeje leszakadt, és mindkét lába eltört. Többszörösen tört az egyik karja, ahogy a bordái is” - mondták. „Nem tudtuk megmenteni az életét, de így volt esélye elbúcsúzni a családjától.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek