Aktuális

Hiába szokta meg, ezért ne süssön alufóliával!

Bors

Létrehozva: 2018.09.06.

A hétköznapi életünkben szinte elkerülhetetlen, hogy alumínium kerüljön a szervezetünkbe, mert például a konzerv zöldségekben is ott van. Ennél sokkal veszélyesebb, ha alufóliával sütünk. A magas hőmérséklet és a maró fűszerek miatt kioldódik belőle a káros anyag, amit aztán az étellel együtt beviszünk a szervezetünkbe, amely a szakemberek szerint Alzheimer- vagy Parkinson-kórt is okozhat. Pontosan ezért külföldi kutatók azt tanácsolják, hogy porcelán- vagy üvegfedőt használjunk, de a mostanában divatos sütőzacskókat is bevethetjük. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek