Aktuális

Meg akarták erőszakolni, menekülés közben kiugrott a hatodikról, de túlélte. Találja ki, kit tartóztattak le!

Címkék
modell

Bors

Létrehozva: 2018.09.25.

A Mirror számol be Jekatyerina Sztetszjuk esetéről, a 23 éves modell Dubajban vállalt munkát, amelyhez nem tartoztak szexuális szolgáltatások. Főnöke mégis ere akarta kényszeríteni a nőt, akinek nyakához kést szorított a férfi, amikor ellenállt. Végül a modell kiszabadult a szorításból, és félmeztelenül a hatodik emelti ablakon át menekült. Csodával határos módon megmenekült, egy kifeszített ponyván landolt, ám így is súlyos sérüléseket szenvedett, eltörte a gerincét, amelyet platinalemezekkel rögzítettek.

Model arrested after breaking spine jumping from window 'to avoid being raped'

A model jailed after breaking her spine jumping from a sixth floor window "to avoid being raped or knifed to death" has spoken about the ordeal for the first time. Ekaterina Stetsyuk claims she faced being sexually assaulted by her boss in Dubai.

Ezek után joggal hinnénk, hogy a férfit tartóztatták le, azonban éppen fordítva történt. A dulakodás közben ugyanis a nő is megfogta a kést, amelyen így rajta maradtak ujjlenyomatai, amelyek később bizonyítékul szolgáltak ellene, ugyanis a férfi azt állította, hogy valójában a kést a nő rántotta elő, mert ő volt, aki a férfi életére tört. Jekatyerinát a dubaji rendőrök még a betegágyáról hurcolták börtönbe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Многие считают, что близость — это и есть часть любви. Но я не знаю, не уверена. Наверное, не всегда. Я вообще не люблю слово "любовь". Оно для меня слишком абстрактное, слишком много всего обозначающее. Любовь может быть не взаимной, ее легко спутать со страстью и разными комплексами, неврозами. Куда больше мне нравится слово "близость". Его ведь даже на ощупь ощущаешь, правда? Произносишь, и как будто бы человек сквозь тебя проходит. Потому что близость — это всегда два, всегда внутри тебя. И это невозможно с чем-то спутать...😉

Katrin🎭 (@black_jack_lady) által megosztott bejegyzés,

A nő elmondása szerint ekkor még részlegesen le volt bénulva, csak a lábujjait tudta mozgatni, ám ez sem zavarta a rendőröket, akik gyilkossági kísérlettel gyanúsították meg a modelt. Jekatyerina elmondása szerint a fogvatartását azért élte túl, mert egy másik letartóztatott honfitársa mindenben segítette. Végül ejtették ellene a vádakat, támadóját pedig kiutasították Dubajból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek