Aktuális

Bugyiban és melltartóban nyitott ajtót diákjának a tanárnő - és ez még csak a kezdet volt

Bors

Létrehozva: 2018.10.27.

<p>Hosszú időt tölthet el a rácsok mögött az a tanerő, aki elismerte viszonyát a bíróságon az egyik diákjával.</p>

Bűnösnek vallotta magát a tárgyalásán az a 27 éves tanárnő, aki két nap alatt két alkalommal is az ágyába csábította tini diákját. 

A michigani Allyson Moran egy közösségi oldalon hálózta be a fiút, majd meginvitálta magához. Amikor ajtót nyitott, csak bugyi és melltartó volt rajta, valamint egy nyitott köntös - így a volt tanerőnek eleve nehéz lett volna azzal védekeznie, hogy nem a szex miatt hívta át a 17 éves srácot - mialatt a férje távol volt.

A tini a tárgyalás során elárulta, tanárnője eleinte csak ártatlan csevegést folytatott vele, megkérdezte, hogy van, hogy érzi magát - ám később a beszélgetéseikbe egyre több szexuális tartalom vegyült. Amikor Moran meztelen képeket küldött magáról a Snapchat-en, már nem lehetett kétség, mit szeretne.

A tanárnő végül egy áprilisi napon hívta el magához a tinit. A látogatásnak szex lett a vége. Két nappal később újra megtörtént.

Moran - aki egy helyi iskolában volt hosszútávú helyettesítő tanár, valamint a lányok focicsapatának edzője, bűnösnek vallotta magát. Ítéletét december elején hirdetik ki. Legkevesebb 15 hónapot kell majd letöltenie. A kiszabható maximális büntetés egy ilyen esetben 15 év börtönbüntetés lehet - írja a Daily Star.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek