Aktuális

Nem berúgott: halálos ütést kapott János

Bors

Létrehozva: 2018.10.30.

Kollégái azt állították: János berúgott, és csak egy kis pihenésre van szüksége. A rendőrség szerint azonban egyik munkatársa üthette meg a családapát, aki három hónappal később ebbe bele is halt.

Forrás: Bors

Halált okozó testi sértés miatt emelhetnek hamarosan vádat annak a tiszaalpári férfinek az ügyében, aki rejtélyes körülmények között vesztette életét az év elején, miután hónapokig kómában volt – tudta meg a Bors. A zárójelentés szerint a 49 éves családapa súlyos koponyatörést szenvedett.

Az öntudatlan férfit 2017 késő őszén a kollégái vitték haza, és azt mondták, részeg. Felesége, Vilma megkérte férje munkatársait, hogy segítsenek becipelni őt a lakásba. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azt a tájékoztatást küldte a Borsnak: könnyen lehet, hogy Jánost azok vitték be a házba, akik felelősek a haláláért. Egy gyanúsítottal szemben halált okozó testi sértés, három másikkal szemben segítségnyújtás elmulasztása miatt folyik büntetőeljárás. Úgy tudjuk: János és kollégái összevesztek valamin, majd egyikük megütötte a férfit, aki olyan szerencsétlenül esett el, hogy egy vérömleny keletkezett az agyában.

– Ha azonnal orvost hívnak, biztosan meg tudják menteni az életét – mondta a Borsnak Mocsai Gergely, a gyászoló család ügyvédje. – Ők azonban megvárták a műszak végét, majd azzal állítottak be a feleségéhez, hogy a férje részeg. Úgy tudom, az orvosi vizsgálat sem állapított meg ittasságot.

János felesége – mint a Bors is megírta – a fürdőszobában próbált meg életet verni a párjába, ezért hideg víz alá tette a fejét. A férfi semmire sem reagált, elernyedt testtel, mozdulatlanul feküdt a kád mellett. Felesége olyannyira sokkot kapott, hogy felvételt is készített róla a fürdőszobában. János ugyanis soha nem alkoholizált, ezért pláne nagyon furcsa volt, hogy kollégái szerint a munkahelyén itta eszméletlenre magát. Munkatársa azt hajtogatta: nem kell neki orvos, csak egy kiadós alvás.

Az áldozat 3-4 órával a halálos ütés után került a kecskeméti megyei kórházba, ahol közölték, hogy koponyatörése van. Életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, de kómába esett, három hónappal később, idén január végén pedig meghalt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek