Aktuális

Rejtélyes holttestre bukkantak a 15. kerületben

Bors

Létrehozva: 2018.10.19.

Holttestre bukkantak Budapesten, a 15. kerületben, az M0-s elkerülő út és a Régi Fóti út által határolt mezőgazdasági területen - írja a Ripost.

A lapott egy olvasója értesítette az esetről, mire a helyszínre értek, a rendőrök már elvitték az ismeretlen holttestet, amely borzalmas állapotban volt, nem tudták megállapítani, milyen régóta heverhet a tökföldön.

- A vejem, Karcsika szólt, hogy elmegy a dolgára a kerítéshez, mindjárt jön. Aztán csak arra figyeltem fel, hogy kiabál nekem. Kiderült, hogy ahogy a kerítés mellett állt, borzasztó büdöset érzett. Maga mellé néz, és azt látja, hogy ott fekszik egy hulla! Nagyon rosszul lett szegény, futott vissza hozzám, aztán hívtuk a rendőrséget.Borzasztó állapotban van az a holttest, elég régen oszladozhat, de nem múmia, mert akkor nem lenne ennyire büdös. Pont a traktor keréknyomában feküdt. Fogalmam sincs, hogyan kerülhetett ide, hiszen ez egy magánterület. Arra tudok csak gondolni, hogy idehozták, mert máskülönben már korábban észre kellett volna vennünk. - mesélte a lapnak Lajos, az egyik szemtanú.

A holttest eredete azóta még nem derült ki, az orvosszakértő dolga lesz majd megállapítani, mióta lehetett halott az illető, és hogyan került a kerítés mellé.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek