Aktuális

Ez az eljegyzési fotó nem az, aminek látszik

Bors

Létrehozva: 2018.11.05.

Forrás: Twitter/@goodgaljenjen

Számos tennivalót követel egy meglepetés-eljegyzés, ami meglehetősen sok stresszt hoz magával. Meg kell találni a tökéletes helyszínt, el kell dönteni, hogy a nagy kérdés feltétele kettesben, vagy társaságban történjen, és arra sem árt gondolni, hogy a kedvesünk kezei a megfelelő állapotban vannak-e abban a nemes pillanatban.

Azt ugyanis mindenki jól tudja, hogy ami nem kerül fel közösségi oldalaink valamelyikére, az valószínűleg nem is történt meg – így egy eljegyzés sem maradhat el a meggyűrűzött kéz fotója nélkül. De mi a helyzet, ha a célszemély kezein épp nem frissen manikűrözött körmök és gyönyörűen hidratált bőr látható? Ez a leendő feleség, Diana éppen ebbe a helyzetbe csöppent, de szerencsére rájött a tökéletes megoldásra.

Diana alaposan szemügyre vette az egybegyűltek kezeit, és a kiválasztotta a legszebbet, hogy az eljegyzési fotón a kézdublőre legyen. A célszemély a nő unokatestvére volt, aki örömmel vállalta a nemes feladatot.

– Eljegyezték az unokatesóm, de ő épp ma felejtette el megcsináltatni a körmeit. Haha! – írja Twitterén az önfeláldozó kézmodell.

Diana unokatestvére később azt is elárulta, hogy a leendő ara nővérként dolgozik – ezért voltak csupaszok a körmei, és hogy a meglepetés meglepetés is maradjon, a vőlegény nem szólhatott, hogy szükség lenne egy manikűrre.

A szerelmes férfi egyébként tökéletesen megtervezte a lánykérést, ugyanis azt az anyós ás az após házassági évfordulójának napjára tűzte. Az eljegyzési fotó makulátlan lett, első ránézésre ez a kis csalás egyáltalán nem szembetűnő.

(via Ladbible)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek