Aktuális

Péntekig van esélye Bors Kapitány milliójára

K. Sz.

Létrehozva: 2018.12.18.

Kezdje az új évet Bors-Milliomosként! Három különböző játékszelvénnyel és helyes válasszal milliomosként kezdheti 2019-et.

Egyszer minden játék a vé­géhez ér, nincs ez másképp Bors Kapitány nagyszabású öthetes ünnepi játékával sem. A jóképű pénzosztó eddig elképesztő összeget, 4x1 millió forintot osztott szét négy szerencsés olvasónk között, most pénteken pedig az utolsó millió is gazdára talál. Ha ön akar lenni ez a szerencsés, ne késlekedjen, hiszen a héten már csak három napig, egészen pontosan csütörtök estig juttathatja el borítékaikat postai úton vagy személyesen a Bors szerkesztőségébe.

– Kincsesládámban már csupán 1 millió forint lapul. Eddig négy hűséges olvasónak és szeretteinek okoztam hatalmas örömöt, és szeretném, ha ön lenne az ötödik, aki milliomosként kezdheti 2019-et! Elutazna egy egzotikus helyre, autót venne vagy lakást újítana fel? Esetleg egy kis tartalékra lenne szüksége? Akkor vásárolja meg a Borsot mindennap, gyűjtse össze a három különböző képemmel ellátott játékszelvényt, válaszoljon helyesen egy egyszerű feleletválasztó kérdésre és már a zsebében is érezheti a kincsesládám tartalmát. Ne feledje, idén ez az utolsó esélye arra, hogy a Bors megváltoztassa az életét! – hangsúlyozta Bors Kapitány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek