Aktuális

13 éves kislány felakasztotta magát, miután a házimunkán összeveszett a szüleivel

Bors

Létrehozva: 2019.01.29.

Három napos keresés után találták meg a 13 éves Amber Peat holttestét, aki felakasztotta magát, miután összeveszett a szüleivel egy hűtőtáska kitakarításán.

Az ügyben újabb tárgyalást tartottak, amin újabb részletek derültek, például, hogy a szülők órákon keresztül nem is foglalkoztak a gyerek eltűnésével. 

A veszekedés még 2015 május harmicadikán, délután öt óra körül történt. A kislány nem először szökött el otthonról, úgyhogy a család lazán kezelte a dolgot, csak később, május 31-én, dél körül értesítette a rendőrséget, hogy eltűnt a lányuk.

Június másodikán már közel 400 rendőr kereste a lányt Nottinghamshire-ben és környékén. Hogy hol találták meg, azt nem részletezték.

Az ügyben nyomozó Tina Gilfoyle azt is megjegyezte, hogy Amber anyja és nevelőapja ahelyett, hogy a lányuk keresésére indultak volna, miután hallották, hogy Amber bevágja maga után az ajtót, elmentek inkább teázni a Tescóba, ami újabb viharokat kavart.

Az ügyben többen is megszólaltak, a lány tanárnője, Joanna Holt például azt mondta, Amber Peatet boldogtalan lánynak látta, nem emlékszik egy alkalomra sem, amikor boldognak tűnt volna. Azt mondta, hogy szerinte sok olyan munkát elvártak tőle, amit a testvéreitől nem, a szülők nem kezelték egyenlően a testvéreket, amit nagyon rosszul viselt.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

(via Metro)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek