Aktuális

Ceglédi erőszak: Hazugságvizsgálat után bajban az apa

B. B.

Létrehozva: 2019.01.29.

Saját maga ellen kért hazugságvizsgálatot az a ceglédi apa, akit négyéves kislánya megerőszakolásával gyanúsítanak. A vizsgálat nem azt az eredményt hozta, amiben Lucian P. reménykedett.

Cellatársa beszélte rá a vallomástételre azt a ceglédi apát, aki a gyanú szerint egy titokzatos idegennel együtt megerőszakolta saját kislányát. A ha­zugságvizsgálatot korábban elutasító férfi ezúttal maga kérte a poligráfot, majd azt is, hogy vallomást tehessen.

Mint azt a Bors korábban megírta: a négyéves Andreát októberben vitték kórházba sú­lyos sérülésekkel. A gyermeket vizsgáló orvosok szerint Andikára nem egy súly esett rá, hanem megerőszakolták. A család már akkor hevesen tagadta, hogy bárki hozzányúlt volna a kicsihez. Nem sokkal később robbant a bomba, amikor maga  a gyermek nevezte meg erőszakolóját: saját édesapját, Lucian P.-t és egy másik, eddig ismeretlen idegent. A pszichológus a kislányt igazolta, így a gyermeket rögtön elvették a családtól, azóta sem láthatják, Lucian pedig rács mögött van. A férfi a mai napig állítja: ő bizony ártatlan. A DNS-vizsgálat eredménye negatív lett, Lucian a múlt héten poligráfos vizsgálatot kért maga ellen. Vélhetően abban reménykedett, hogy az ártatlanságát bizonyítja majd az eredmény, azonban nem így történt.

– Ellentmondó eredmények születtek, ennyit tudunk egyelőre, a részletes elemzés még nincs meg – mondta a Borsnak a férfit védő dr. Tímár Mátyás. A férfi ezután még vallomást is kívánt tenni, erre cellatársa beszélte rá.

– Egyezséget szeretett volna kötni, továbbra is ártatlannak vallja magát, és azt is fenntartja, hogy a kislányra egy félmázsás súly esett, ettôl a balesettôl sérült meg a gyermek. Ügyfelem kérvényezte, hogy helyezzék szabadlábra, ezt azonban elutasították. Most a szakértői vizsgálatok eredményét várjuk – tette hozzá a védő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek