Aktuális

Hadházy luxuslakást, Sneider földeket vett

Bors

Létrehozva: 2019.02.01.

Elképesztő luxusban élnek egyes képviselők, ez derül ki a most leadott  vagyonnyilatkozatokból.

Tóbiás a Kanári-szigeteken

Tóbiás József volt MSZP elnök és felesége ideje nagy részét a Kanári-szigeteken tölti, erről sok fotót töltöttek fel az internetre is. Ebből sokan arra következtettek hogy, Tóbiás esetleg külföldre is költözött, ám ilyen ingatlan nem szerepel a dokumentumban. A politikus egy törökbálinti házat vallott be, aminek a fele az övé. Összesen 11,5 milliós tartozása is van. 

660 milliója van Gyurcsánynak

Közel 660 millió forintos megtakarítása van, ami 55 millió forinttal több, mint egy évvel ezelőtt. Mindez úgy jött össze, hogy az Altusból 298 milliós osztalékot vett ki. Ez 70 millió forinttal több, mint egy évvel korábban. A DK elnökének 58 millió forintos hiteltartozása is van, ez egy picivel kisebb, mint a tavalyi évben. Mindent egybevetve pénzügyi vagyona 70 millióval nőtt mindössze, vagyis havonta (képviselői fizetését is beleszámítva) 20 millió forintot kellett elköltenie, még akkor is, ha befektetései nulla százalék hozamot hoztak csak. 

Sneider Tamás földbirtokos lett

A Jobbik elnöke számos ingatlan tulajdonosa. Van egy 1915 négyzetméteres aldebrői ingatlana, aminek a felerészben tulajdonosa. Ugyanezen a településen egy kéthektáros területe. Szintén Aldebrőn van egy 5240 négyzetméteres beépítetlen terület a tulajdonában.

Szintén a Heves megyei településen van egy 6000 négyzetméteres szántója, egy 1636 négyzetméteres szántója, egy 1635 négyzetméteres gyümölcsöse, egy 7000 négyzetméteres telke, amin egy 120 négyzetméteres ház van. Emellett egy 1866 négyzetméteres üres telke és még egy 2000 négyzetméteres üres telek is van a nevén.

Tóth Bertalan életbiztosítása

Az MSZP-s elnök, Tóth Bertalan egy pécsi lakóház tulajdonosa felerészben, de emellett bevallott még egy erdőt és hétvégi házat, és több pécsi ingatlant is. Van egy 2 millió forintos és egy 60 592 eurós életbiztosítása is.

Hadházy luxuslakása

A független Hadházy Ákos tulajdonosa egy 5000 négyzetméteres fácánkerti szőlősnek. Felerészben tulajdonosa egy 160 négyzetméteres szekszárdi lakóháznak. 2018-ban vásárolt egy szekszárdi 140 négyzetméteres lakást, minek felerészben a tulajdonosa 1,1 millió forintos megtakarítása van, valamint 25 millió forintos tartozása. 

61 ingatlan a jobbikos nevén

A jobbikos Steinmetz Ádámnak hatalmas ingatlanvagyona van: budapesti, balatonkeresztúri és tahitótfalui házban, lakásban is tulajdonos, emellett Kéthelyen és Somogyszentpálon több rét, legelő, erdő, szántó, szőlő van a nevén. Összesen 61 tétel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek