Aktuális

Feczkó Tamás nem élte túl a vereséget

szabó

Létrehozva: 2019.03.11.

Forrás: Bors

Gera Dániel ugyan 0-3 után állva hagyta a teljes Fradi-védelmet és szépített, ám az újabb hazai vereséget így sem kerülte el az MTK a labdarúgó NB I 24. fordulójában. Márpedig az újabb zakó az edző, Feczkó Tamás menesztésébe került.
A kék-fehérek középpályása, Gera szerint mivel riválisuk rögtön az első két támadásából gólt szerzett, s ez letörte őket.

– Hazai szinten tényleg ütőképes a Fradi – mondta Gera. – Kérdés, ha a felső kapufán landoló lövésünkből gól születik, arra miként válaszolt volna a második félidőben energiatakarékos focira váltó rivális.
Mivel a zöld-fehérek előnye a címvédő Mol Vidivel szemben már nyolc pontra hízott, vajon kezdi bebetonozni bajnoki elsőségét az FTC?

– Valószínűleg, és ma­gyar játékosként azt kívánom Varga Rolandéknak, hogy Európában is helytálljanak. De bármennyi jó játékosuk van, ahhoz, hogy a Bajnokok Ligájában is teljesítsen a klub, tovább kell fejlôdniük – tette hozzá. 
Az MTK hazai botladozása ellenére azonban bízik benne, hogy a végelszámolásban az első hat közé verekszik magukat. Igaz, ezt már új edzővel érhetik el, akinek kilétéről a héten lebbenti fel a fátylat a klub.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek