Aktuális

Remek tréfát eszelt ki a 16 éves, lónyugtatóval mérgezte a nevelőapja italait

Bors

Létrehozva: 2019.03.07.

Forrás: Rock County Sheriff's Office

Egy 16 éves srác, Tyler Rabenhorst-Malone azzal szórakozott, hogy lónyugtatóval ütötte fel a nevelőapja energiaitalát, mert szerinte ez vicces volt.

Azt mondja, nem akart bántani senkit. A lónyugtató viszont nem játék, ahogy az olvasó rögtön gondolhatja, a férfinek időlegesen lebénult tőle az arca, összefolytak a szavai, légzési nehézségei voltak.

Amikor Bo Klietz orvoshoz fordult, azt mondták neki, hogy a tünetek valószínűleg az alváshiánytól, a stressztől és a rengeteg energiaitaltól jelentkeztek.

Az első mérgezés 2018 januárjában volt, a második viccet három hónappal később sütötte el Rabenhorst-Malone, újra megmérgezte a nevelőapját, akin megint kijöttek a felsorolt tünetek.

A srác anyjának akkor viszont gyanús lett a dolog, és kicsit szétnézett a ház körül. Kiderült, hogy hiányzott az istállóból a nyugtatóból, a fia szobájában pedig használt fecskendőket talált.

Hamar összerakták a rendőrökkel a képet, hogy ő állhat a férfi furcsa betegsége mögött. Rabenhorst-Malone most akár tíz év börtönt is kaphat a tréfáiért.

(via Metro)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek