Aktuális

Vigasztalná Balogh Nórát a Mátyás király tér új sármőre

kbv

Létrehozva: 2019.03.03.

Évekkel ezelőtt egy helyettesítés miatt ugrott be a Mátyás király térre a szexi és szigorú tanár bácsit alakító színész. Karalyos Gábort most második szerepében láthatjuk a Barátok köztben.

Timi folyamatos kihágásai, romló iskolai tanulmányai nem hagyják nyugodni édesanyját, dr. Balogh Nórát. A Barátok közt ügyvédnője azonban nem boldogul egyedül, Timi tanárát, a szigorú, de annál szexibb Somogyi Levente tanár urat is be kell vonnia a gyereknevelésbe. És könnyen lehet, hogy a jóképű tanár még ennél mélyebben is része lesz Nóra életének: a pedagógus és az anyuka között izzik a levegő. A tanár urat alakító Karalyos Gábor nem ismeretlen a sorozat rajongóinak: Né­meth Kristóf egy 2009-es balesete miatt há­rom hétig ő alakította Kertész Gézát.

– Valóban nem volt ismeretlen a Mátyás király tér, és ennek örültem. De az elmúlt tíz évben szerintem változtam annyit, hogy ne okozzon problémát az akkori extrém helyzet. Varga Izával egyébként éppen abból a há­rom hétből ismertük már egymást, de együtt még nem dol­goztunk. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, rengeteget nevetünk. Nem bánnám, ha Somogyi Levente lenne, aki Balogh Nóra többszörösen összetört szívét megragasztja, de hogy ez így lesz-e, arról még én sem tudok semmit – mondta lapunknak a színész, aki nem csak kolléganőjét, az általa megformált karaktert is nagyon kedveli.

– Bár a szigorú az ma valamiféle szitokszó, szerintem a szigorral nincsen baj. Nekem is volt olyan tanárom, aki az órán határozottan követelt, de azonkívül jó fej volt, és én az ilyen pedagógusokat szerettem a legjobban. Én beszédtechnikát tanítottam már, számomra az a legfontosabb, hogy aki tanul, annak legyen fontos az, amit csinál – magyarázta Karalyos.
A sármos színész egyébként keramikusnak tanult, és a mai napig sem áll távol tőle a kétkezi munka. Olyan veteményest ho­zott létre távol Budapesttől, ahol csak biozöldségeket és -gyümölcsöket termeszt, és ha teheti, csak abból főz, amit maga termelt meg. Gábor vegetáriánus, így szüksége is van a saját biokertre. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek