Aktuális

Így vág vissza a Fi­desz a pat­ká­nyo­zós Ban­gó­né­nek - videó

MTI

Létrehozva: 2019.04.28.

A Fi­desz or­szá­gos tá­jé­koz­tató ak­ciót indít Ban­góné Bor­bély Il­dikó pat­ká­nyo­zá­sá­ról - je­len­tette be Hid­véghi Ba­lázs kom­mu­ni­ká­ciós igaz­gató.

Miután hiába szólították fel lemondásra a Fidesz szavazóit patkánynak nevező képviselőt és az MSZP is kínos, gyáva magyarázkodásba kezdett, a Fidesz a magyar emberekhez fordul egy több lépcsőből álló, tájékoztató akciót indítanak. Ennek része az alábbi videó is.

Fidesz

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a Fidesz összes támogatóját patkánynak nevezte. Emlékezzünk erre május 26-án, amikor majd szavazunk!

Hidvéghi Balázs elmondta, pénteken a képviselőhöz fordultunk, felszólítottuk, hogy mondjon le az országgyűlési képviselői mandátumáról és távozzon a politikából. Bangóné azonban ezt nem tette meg, ehelyett egy kínos és gyáva magyarázkodásba kezdett. A kormánypárti politikus hozzátette, szombaton a Magyar Szocialista Párt vezetőihez fordultunk és arra kértük őket, hogy hívják vissza Bangónét a magyar Országgyűlésből. Azonban süket fülekre találtunk. Az MSZP is kínos és gyáva módon próbálja magyarázni a megmagyarázhatatlant – mutatott rá.

Ebben a filmben azokhoz a jóérzésű magyar emberekhez fordulunk, akik úgy gondolják, hogy egy ilyen durva és sértő mondat nem maradhat következmények nélkül, és arra kérjük őket, hogy emlékezzenek majd erre a mondatra, amikor május 26-án sor kerül az európai parlamenti szavazásra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek