Aktuális

Késik Meghan és Harry babája

Bors

Létrehozva: 2019.04.29.

<br /> <strong>A sus­sexi her­cegi pár tit­ko­ló­zik első gye­re­kük szü­le­tése kap­csán, de az in­for­má­to­rok sze­rint még nem szü­le­tett meg.</strong>

Forrás: AFP

A The Sun brit napilap királyi besúgója szerint Meghan Markle és Harry herceg első gyermekének már vasárnap világra kellett volna jönnie. Vagyis a pici egynapos késésben van. Pedig a hercegi szülők már nagyon izgatottak, és nagyon várják, hogy végre megláthassák, illetve ezzel egyidőben megtudják a nemét is.

Viszont a baba megszületéséről, a neméről és a nevéről a külvilág egy ideig nem fog hivatalos bejelentést kapni. A sussexi hercegi pár ugyanis szeretne néhány napot nyugalomban eltölteni a babával, mielőtt a közvéleménnyel is megosztják az örömüket. Persze a palotai források közölhetnek helyettük mindent idő előtt.

Azt sem tudni biztosan, hogy Meghan végül az otthonszülés mellett döntött-e, vagy a Frogmore-házhoz legközelebbi kórházban hozza világra a picit. Annyi bizonyos, hogy az édesanyja, Doria Ragland már nagyjából egy hete beköltözött hozzájuk, és minden percben a hercegné mellett van.

(Ripost)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek