Aktuális

Négyesben akartak szexelni, csakhogy közben hárman meghaltak

Bors

Létrehozva: 2019.04.08.

Négy pucér, ájult testet találtak egy nigériai hostelben április 2-án. A három férfi közül kettő már a helyszínen halott volt, a harmadik a kórházban vesztette életét. Az aktusban részt vevő negyedik személy – aki egy nő – állapota stabil, jelenleg is kezelés alatt áll. Információk szerint mind a négyen az Owerri Szövetségi Műszaki Egyetem hallgatói.

A Sun szerint a fiatalok az aktust megelőzően tramadol és indiai kender keverékét szedték be, majd pucéran, eszméletlenül végezték hostelszobájukban.

– A harmadik férfi is halott. A kórházban vesztette életét, amivel az eset halálos áldozatainak száma háromra nőtt. A csapat női tagja életben van, állapota stabil – nyilatkozta Rabiu Ladodo, a helyi rendőrség szóvivője.

– Információink szerint április 2-án az egyetem néhány hallgatója szexuális együttlét céljából bérelt ki egy szobát a Sunshine Lodge hostelben. Rendőrtisztjeink a helyszínre érve négy meztelen, ájult áldozatot talált az egyik szobában. A nyomozás során tramadolt és indiai kendert találtak a helyszínen – részletezte Ladodo.

Ismert, hogy a tramadol hatóanyagot közepestől súlyosig terjedő fájdalom csillapítására szokták alkalmazni, nagyobb dózisban azonban zavarttá, álmossá teheti a felhasználót. Amellett, hogy erősen addiktív, hatása a heroinéra hasonlít.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek