Aktuális

Váratlan döntés: kiengedik a sittről az eltűnt villanyszerelők megölésével gyanúsított É. Imrét?

Bors

Létrehozva: 2019.04.08.

<p>Szinte hihetetlen, de a két eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre április 11-én egy év után hazatérhet a családjához. A nyomozási bíró ugyanis elrendelte a házi őrizetét.</p>

Ma tárgyalást tartottak a két eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre előzetes letartóztatásának meghosszabbítása ügyében.

Váratlan fordulat történt, ugyanis a nyomozási bíró a férfi házi őrizetét rendelte el. É. Imre azonban még nem örülhet, az ügyészség fellebbezett, így a döntés nem jogerős. Egyébként azért nem engedik haza most, mert a letartóztatása még csütörtökig tart.

– A megalapozott gyanú, a szökés és elrejtőzés veszélye is fennáll, ezért rendeltek el bűnügyi felületet. Azonban az idő múlására tekintettel az eljárás nehezítésének a veszélye már nem áll fenn – magyarázta a Borsnak dr. Havasiné dr. Kulcsár Petra, a Győri Törvényszék szóvivője.

Mint arról a Bors beszámolt: É. Imrét gyanúsítják Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos meggyilkolásával. A szövevényes ügy további részleteiről a holnapi Borsban olvashat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek