Aktuális

600.000 forintot hozott a zöld matrica

Címkék
Borsjáték

K. Sz.

Létrehozva: 2019.05.17.

Elképesztő szerencséje volt a Bors legutóbbi nyertesének, Bozsik Csabának. A szőlősgyöröki vendéglátós ugyanis összesen háromnapi nyereményt, azaz háromszor 200 ezer, vagyis 600 ezer forintot nyert a Bors májusi nyereményzáporában. 

– Mindennap jár hozzánk az újság, előfizetők vagyunk. A sport­rovat kiváló, de az egész újság szórakoztató. Voltak már kisebb-nagyobb nyereményeim,  mégis ennek örültem a legjobban. Nem találtam még ki, mi lesz a nyeremény sorsa, bár terveim már vannak vele – mesélte Csaba.

Ahogy láthatják, érdemes mindennap vásárolni a Borsot, mert akár egyetlen mozdulattal megváltozhat az élete, lakást újíthat fel vagy befizethet egy csodálatos nyaralásra. Tudja, ha a címoldali matricákon megtalálta a heti nyerőkód számait, azonnal hívja a játékirodánkat, a gyorsaságán akár százezrek is múlhatnak! Azonban akkor sem kell csüggednie, ha a héten nem sikerült megtalálnia az e heti nyerőkód számait, mert ha három bármilyen színű címoldali matricát beküld a Bors Vasárnapi magazinban található játékszelvénnyel együtt, akkor öné lehet a játék külön fődíja, összesen egymillió forint. A jövő héten a rózsaszín matricák helyett a kék matricákon a sor, úgyhogy gyűjtse őket bátran, tépjen és nyerjen Bors Kapitánnyal, hiszen tudja: 6+1 millió forint keresi a gazdáját!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek