Aktuális

Hidvéghi Balázs: elég abból, hogy Brüsszel a migrációval a terrorizmust is pénzeli - kampányvideót indít a Fidesz

MTI

Létrehozva: 2019.05.04.

- A Fidesz azt szeretné, ha minél több emberhez eljutna az üzenet, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A kommunikációs igazgató kijelentette: elég abból, hogy Brüsszel a migráción keresztül a terrorizmust is pénzeli, a Fidesz ezért egy kampányvideót indít, amelyben erre hívják fel a figyelmet. A rövidfilmben a Magyarországon nemrég elfogott Hassan F. ügyét mutatják be.
    
Közölte, Hassan F. a gyanú szerint nem más, mint egy szír terroristavezér, vagyis Brüsszel bevándorláspárti politikájának eredményeként simán beengedték Európába az Iszlám Állam egyik terroristavezérét, aki a gyanú szerint 20 embert végzett ki, és öngyilkos merényleteket szervezett.

A bevándorlást meg kell állítani!

Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!Május 26-án szavazzunk a Fideszre!Küldd tovább!

Közzétette: Fidesz – 2019. május 3., péntek

"Mi azt szeretnénk elérni, hogy az Európai Néppárt ne váljon bevándorláspárti erők foglyává, és ne kizárólag a baloldallal és a bevándorláspárti erőkkel akarjon együttműködni" - jelentette ki Hidvéghi Balázs. Szerintük van más út is, van egy karakteres jobboldali politika, az ezt képviselő erők, és az Európai Néppártnak velük kellene összefognia, együttműködnie - rögzítette, hozzátéve: a politikai vita zajlik, a május 26-i voksolás után tudnak dönteni arról, hogyan tovább.
  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek