Aktuális

László négy unokáját támogatja

K. Sz.

Létrehozva: 2019.05.29.

A nyugdíjas férfi két fiának szeretné megkönnyíteni az életét.

Forrás: Vaskó Tamás

Szeretteivel osztja meg a nyereményét Berta László. A 70 éves, korábban autóoktatóként tevékenykedő nyugdíjas férfi nem kevesebbet, mint 

600 000 forintot nyert Bors Kapitány 6+1 millió forintos májusi pénzesőjében.

– Bevallom, meg sem néztem, hogy mennyit nyertem. Elképesztően örülök neki, mivel rend­szeres olvasója vagyok a lapnak. Leginkább a sporthírek érdekelnek, illetve a lap elején található jegyzetek, amelyeket az újságírók írnak. Régebben sokat játszottam a totó-lottón, mostanában már nem annyira. Van két fiam, az egyiknek négy gyermeke van, sok kiadásuk, őket szeretném segíteni a nyereményből – mesélte László.

A nyugdíjas férfi esete is bizonyítja, hogy bizony a piacon lévő napilapok közül csak a Borsban várják elképesztő és szemmel is jól látható pénznyeremények az olvasókat, hiszen a 200 000 forintos napi keret jövő héten akár 1 millió forintig is felhalmozódhat.

Ha eddig nem tették, akkor mostantól mindenféleképpen kapcsolódjanak be a játékba, ugyanis jövő hét végén befejeződik a játékunk, addig azonban még legalább 2,5 millió forint keresi a gazdáját. Ne feledjék, a közeljövőben akár két milliomossal is bővülhet a Bors-milliomosok díszes tábora, ugyanis ha három érvényes matricát beküldött a Bors Vasárnapi magazinban található nyereményszelvénnyel, akkor öné lehet az 1 millió forintos különdíjunk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek