Aktuális

Orbán Vik­tor: Mun­ká­val ün­ne­pel­jük a munka ün­ne­pét

Bors

Létrehozva: 2019.05.01.

<strong>Az EU-csat­la­ko­zás év­for­du­lós ün­nep­sé­gére Var­sóba uta­zott Orbán Vik­tor. A kor­mányfő az in­du­lás­ról képet osz­tott meg a kö­zös­ségi ol­da­lán.</strong>

Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Málta, Lettország, Litvánia, Észtország és Ciprus EU-csatlakozásának 15. évfordulójára hívta Varsóba kollégáit.     

Az "Együtt Európáért" címmel a varsói királyi várban megrendezett ünnepi munkaülésen az uniós tagságból származó tapasztalatok és eredmények összegzése a téma, kötetlen beszélgetés formájában.    

Az ezt követő munkaebéd pedig az EU prioritásaival foglalkozik az új intézményi ciklusban.

Munkával ünnepeljük a munka ünnepét // Celebrating Labour Day with some work

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, April 30, 2019

Elutazott Varsóba Orbán Viktor miniszterelnök, az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott országok, valamint az azóta belépett Románia, Bulgária és Horvátország csúcstalálkozójára. A miniszterelnök egy képet tett közzé erről a Facebookon.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedd este tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Málta, Lettország, Litvánia, Észtország és Ciprus EU-csatlakozásának 15. évfordulójára hívta Varsóba kollégáit.

Az „Együtt Európáért” címmel a varsói királyi várban megrendezett ünnepi munkaülésen az uniós tagságból származó tapasztalatok és eredmények összegzése a téma, kötetlen beszélgetés formájában.

Az ezt követő munkaebéd pedig az EU prioritásaival foglalkozik az új intézményi ciklusban – közölte a sajtófőnök.

Magyarország 15 éve az Európai Unió tagja // Together for Europe

Magyarország 15 éve az Európai Unió tagja // Together for Europe

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, May 1, 2019

(Ripost, Origo)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek