Aktuális

Hajtóvadászatot indítottak a rendőrök egy 20 éves férfi után, aki a gyanú szerint megölte a húgát

Címkék
gyilkosság

Bors

Létrehozva: 2019.06.17.

<p>A Pest megyei rendőrök nagy erőkkel keresik a 20 éves Sz. J. László biatorbágyi lakost, aki a gyanú szerint hétfőn megölte 18 éves húgát Biatorbágyon.</p>

Forrás: police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon 13000/433/2019 bűnügyi számon indult eljárás emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanú arra, hogy 2019. június 17-én délelőtt a 20 éves Sz. J. László egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő ennek következtében életét vesztette. A férfi ezután a helyszínről elmenekült, ellene a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki és jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

UPDATE:

A Pest megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai lovas polgárőrök segítségével a bűncselekmény helyszíntől nem messze fogták el a 20 éves férfit.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2019. június 17-én délelőtt egy 20 éves férfi egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő ennek következtében életét vesztette. A férfi ezután a helyszínről elmenekült, ellene a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki. A feltételezett elkövető felkutatását nagy erőkkel kezdték meg a Pest megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai, a keresésbe lovas polgárőrök is csatlakoztak. Hétfőn késő délután, a bűncselekmény elkövetésének helyszínétől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve megtalálták a 20 éves férfit, akit a polgárőrök segítségével elfogtak a rendőrök.

(via police.hu)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek