Aktuális

Inárcsi vérfürdő: Pszichiáter dönt az ámokfutó Attila jövőjéről

Bors

Létrehozva: 2019.06.02.

<p>Az utolsó szalmaszálba is kapaszkodni próbál az inárcsi családsegítő munkatársával kegyetlen brutalitással végző Cs. Attila, meglehet, hogy csak a pszichiáter mentheti meg őt a börtöntől.</p>

Végéhez közeledik Cs. Attila pere, a férfi tavaly júliusban egy késsel gyilkolta meg az inárcsi családsegítő szociális munkását, T. Andreát. Az ámokfutó családapa már számos verzióval előállt, először beismerte tettét, majd módosította vallomását, mondván: T. Andrea iratokat vágott hozzá, ezután összeszólalkoztak, majd ő előkapta a kést, hogy saját magával vé­gezzen. Andrea ekkor felé ugrott, ő pedig megszédült, és – ahogy fogalmazott – „sajnos” nyakon szúrta a családsegítőt.

Andrea nyakán viszont két szúrás volt, és egyébként sem tűnik életszerűnek, amit Attila mondott. A bíró a szörnyű helyszíni fotókra hivatkozva elmondta, hogy az iroda leginkább egy disznóvágás helyszínére hasonlított.

Azt a szakértői vélemények alapján kell tisztázni, hogy Attila épelméjű-e vagy sem. Jövő csütörtökön a Budapest Környéki Törvényszéken meghallgatják a pszichiáter és pszichológus szakértőt, ezek után ítélet várható. Amennyiben Cs. Attila épelméjű, súlyos börtönbüntetés vár rá, ellenkező esetben felmentés és kényszergyógykezelés következik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek