Aktuális

Majkáék meglepetéssel készülnek a VOLT Fesztiválra

G. Sz.

Létrehozva: 2019.06.25.

Több mint száz fellépő érkezik az idei rendezvényre. Majka egy év kihagyás után ismét a Nagyszínpadon ad koncertet zenekarával.

Az előrejelzések szerint az időjárásra nem lehet majd panasz, hiszen mind az öt nap 30 fok körüli hőmérséklet és napsütés várható. Vagyis az esőkabát és gumicsizma helyett inkább naptejre vagy fürdőruhára lesz majd szüksége a fesztiválozóknak. 

Majka a Borsnak mesélt arról, mivel készülnek:

– A VOLT Fesztivál nagyon kedves a szívünknek, és ezúttal is komoly műsorral készülünk. Komoly színpadi látvány és még egy extra meglepetés is várható, de ezt egyelőre még nem szeretném lelőni.
Vasárnapig olyan sztárok várják a látogatókat, mint a zúzós metált játszó maszkos csapat, a Slipknot, vagy a világ egyik legzseniálisabb gitárosa, Slash, aki másodszor játszik majd Sopronban zenekarával. A hosszú kihagyás után visszatérő Black Eyed Peas is a VOLT-ot választotta európai turnéja egyik kiemelt állomásának. 

Fő a környezetvédelem

Az első ital vásárlásakor egy egyszeri, 450 forintos díjat kell fizetni, a későbbi vásárláskor pedig automatikusan egy új, tiszta poharat kapunk az előző poharunkért cserébe, és idén már papír szívószállal szürcsölhetjük az italunkat.

Érkezik még két legendás zenekar, a Papa Roach és a rapmetálban utazó Cypress Hill. Minden bizonnyal telt ház várja majd az elektro pop egyik legfontosabb képviselőjét, Jan Blomqvistot. A következő néhány napban a hazai zenészvilág legjava is koncerted ad Sopronban, így egyebek mellett a Wellhello, a Punnany Massif, és Rúzsa Magdi rajongói is megtalálják a számításukat. A Tankcsapda a tervezettől eltérően egy nappal később, csütörtökön Slash előtt mutatja be har­mincéves, jubileumi koncertjét. A Halott Pénz is egy nagyszabású show-val ünnepli 15. születésnapját szombaton.

Nincs készpénz

A fesztiválon idén karszalaggal, fizetésre alkalmas mobiltelefonnal, illetve contactless bankkártyával lehet fizetni. A karszalagokat a fesztivál területén tölthetjük fel készpénzzel, bankkártyáról vagy a mobilapplikáción keresztül.

Kapcsolódó jegyzetünk ide kattintva olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek