Aktuális

Orbán Vik­tor nem kért a par­me­zá­nos kör­te­fagy­lalt­ból

Bors

Létrehozva: 2019.06.26.

Hogy Ma­gyar­or­szág mi­nisz­ter­el­nöke sze­reti-e a fagy­lal­tot, arra néz­vést mind­ed­dig nem állt ren­del­ke­zésre sem­mi­féle po­li­ti­ka­tör­té­neti do­ku­men­tum. Ez a "vál­ta­kozó se­bes­ségű" forró nyár ebben a kér­dés­ben végre bi­zo­nyí­ték­kal szol­gált.

Forrás: Ripost

Kellett a dologhoz persze egy olvasóriporter is, aki nemcsak lekapta a hőségben ingujjra vetkőzött fehér inges miniszterelnököt, de nyomban fel is töltötte a képet a mobilapplikációjára. Nyilvánvalóan az anyagi haszonszerzés vágya is vezérelte, hiszen ez a két kép kétszer 15 000 forintot ér, ami nem csekélység két kattintásért.

A gondos olvasóriporter azt is tudtunkra adta, hogy Orbán Viktor csokit és vaníliát kért a csákvári Csuta cukrászda fagylaltos pultjánál, kint az utcán. Sőt, miután szemmel láthatóan ízlett neki a "jeges nyalat", ahogy a nyelvújítás korában mondták, visszatért és elvitelre is pakoltatott egy adagot, valószínűleg a családjának.

(Kutakodó kedvű újságírók kedvéért: Csákvár mintegy 10 perces autóútra van Felcsúttól. Ennyi idő alatt egy jó hűtődobozban nem olvad el a fagyi.)

A Csuta cukrászdáról - tulajdonos a Csuta család - annyit illik tudni,  hogy a fagylaltjai országos hírűek, többször is elnyerték az Év Fagylaltja címet.

Fagyi-ínyencek kedvence a parmezános, körtés joghurtos fagyijuk. Így egyben, annak, aki nagyon kíváncsi.

Orbán Viktor, talán merő óvatosságból (konzervativizmusból?) maradt a csokinál és a vaníliánál. Ennyi.

(via Ripost)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek