Aktuális

Legyen ön is Bors-milliomos!

K. Sz.

Létrehozva: 2019.07.31.

Unokájával fog túrázni elektromos biciklijével játékunk leg­újabb nyertese, egy örkényi nyugdíjas.

Forrás: Czerkl Gábor

Nemcsak az év legmelegebb hónapjának mondunk búcsút a napokban, hanem a hét végén Bors Kapitány júliusi nyereményhullámának is. A példátlan népszerűségnek örvendő játék nem kevesebb mint hétmillió forintot, élményt és tárgynyereményt tartogatott olva­sóinknak, akik most dupla eséllyel szállhattak harcba a díjakért. A játéknak azonban még ko­ránt sincs vége, ugyanis még a harmadik egymilliós fődíj keresi a gazdáját, 9x50 000 forint valamint közel egy tucat wellnesshétvége és két tucat vásárlási utalvány vár önökre. 

– Tudják, a mesés nyereményekért most dupla eséllyel szállhatnak harcba, mivel a címlap felső sarkában található dupla matrica alatt 2x3 szimbólumot találnak. Ha az egy sorban lévők azonosak, akkor ön nyert, sőt az is előfordulhat, hogy két ajándékot is rejt a dupla matrica. Vegyen mindennap Borsot magának és családtagjainak is, és fosszák ki teljesen a kincsesládámat! – üzente a vagány pénzosztó. 

Bors Kapitány kincsesládájában azonban mindig újabb és újabb meglepetések tűnhetnek fel, legutóbb egy elképesztően praktikus e-bike talált gazdára. A legmodernebb formatervezésű járgánnyal tekerés nélkül is lehet közlekedni, ha tulajdonosa elfárad vagy nehezebb terepen halad, ahogy ezt nyertesünk, az örkényi Garas Lászlóné is megerősítette a lapunknak.

– Hihetetlenül örültem neki. Most éppen az unokám és a gyermekem vitte el kipróbálni, de a tervek szerint itt marad. Sokkal messzebbre tudok majd tekerni az unokámmal, be tudjuk járni a környéket, aminek nagyon örülök. Ha elfáradok, csak beállítom a készüléket, és teker helyettem egy kicsit. Alig akartam elhinni, hogy én nyertem, mert még sosem volt ilyen szerencsém. Hosszú évek óta a Bors előfizetője vagyok, nagyon szeretem a változatos tartalmát, ami most már a szerencsémet is meghozta – újságolta a nyugdíjas asszony. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek