Aktuális

Mire készül Nanushka a Balaton közepén?

Címkék
Nanushka

Bors

Létrehozva: 2019.07.11.

Ezúttal nem világhírű magyar divattervezőnkről, hanem valami egész másról van szó!

Európa legnagyobb tókerülő versenyén, a jövő hétvégén esedékes 51. Kékszalag vitorlásversenyen ugyanis Nanushka nevű hajójával rajthoz áll a Nanushka Sailing Team is. 

A csapat ismert és nemzetközi eredményekkel rendelkező vitorlázókból áll -  Váradi Szabó János és Petheő Tamás, Jankovics Gábor, Horváth Áron és Goszleth Marcell dolgozik majd a fedélzeten.

A több mint 15 éve együtt versenyző balatonfüredi páros, Váradi Szabó János - Petheő Tamás korábban többször is megnyerte már az F18-as katamarán bajnokságot és a kéttestű hajóosztályban nemzetközi versenyeken is remek eredményeket értek el.

A frissen megvásárolt  35 lábas Safram katamaránnal viszont még jobb teljesítményeket szeretnének. A hajó korábban svájci tulajdonban volt, de most már teljesen a magyar csapaté és a Nanushka nevet viseli. Érdekesség, hogy évekkel ezelőtt már indultak vele balatoni versenyen.

Petheő Tamás fontosnak tartotta, hogy a csapat és az új hajó névadásával is hozzájáruljon és támogassa a Nanushka márka hazai és nemzetközi ismertségének további erősödését. A márka tehát így vált anyagi támogatás nélkül az idei Kékszalag egyik hajójának névadójává. 

Petheő, mint a GB Partners igazgatóságának elnöke, befektetőként is aktív részese a Nanushka brand sikereinek. Nagyon reméli, hogy ezen a nagyszabású sporteseményen szélesebb körben is megismerik a hazai márkát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek