Aktuális

Otthon halt meg a balesetet túlélő sofőr

Címkék
baleset

Bors

Létrehozva: 2019.07.05.

Parkoló autóknak ment neki még hétfőn a Vas megyei Zanaton egy férfi, aki az ütközés után kifejelte a szélvédőt, ugyanis – úgy tudni – nem volt bekötve a biztonsági öve: a mellkasát és a hasát a légzsák és a kormány ütötte meg.

K. Lajos Répcelak felé tartott, amikor belerohant egy út szélén parkoló, áruszállító kisteherautóba, amit nekilökött egy másik kocsinak.

Négy nappal a baleset után a 112Press információi szerint a férfi elhunyt. A helyszíni vizsgálat után K. Lajos könnyű sérülései ellenére a mentősök ragaszkodtak ahhoz, hogy kórházba vigyék a sofőrt, aki azonban nem maradt sokáig az intézményben, inkább hazament a szülőfalujába.

A mentősökkel vitatkozó férfi utolsó napján annyira aktív volt, hogy több mint negyven bejegyzést tett közzé a Facebookon. Arról írt például, hogy a horizonton egy nagy fény szinte elvakította, 40-50-nel mehetett. „Hirtelen nem kaptam levegőt, ki akartam oldani a műszerfalon a központi zárat, de a végtagjaim nem engedelmeskedtek, lebénultam. Másik kezemmel ki akartam nyitni a sofőrajtót, de nem engedelmeskedett a kezem. Kiabáltam egy kint lévő csávónak, üsse be az ablakot, hogy kapjak levegőt. Erre ő kifeszítette az ajtót, és kihúztak, megmentették az életemet!” – emlékezett a balesetére. Aztán azonban egy vendéglátóhelyen rosszul lett, fájlalta a hasát és a fejét is. Mentőket és rendőröket is hívtak hozzá. Bár azonnal kórházba vitték, már hiába, néhány órán belül K. Lajos meghalt, vélhetően a baleset következményei miatt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek