Aktuális

Dibusz: Muszáj tanulnunk, be kell jutnunk az EL-be

Címkék
fociFradi

K. D.

Létrehozva: 2019.08.15.

Nem búslakodhat sokáig a Ferencváros focicsapata a Dinamo Zagreb elleni kiütéses, 4-0-s vereség miatt, ugyanis jövő csütörtökön már az Európa Liga-rájátszásban küzd azért, hogy kiharcolja a csoportkörbe kerülést. A zöld-fehérek kapusa, Dibusz Dénes szerint a nagyarányú kudarcban az is közrejátszott, hogy a zágrábiakhoz ha­sonló kaliberű ellenféllel ritkán találkozik a csapata.

– Ezen csak úgy tudunk változtatni, ha bejutunk valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe, akkor biztosan legalább hatszor pályára lépünk topcsapatok ellen. A Dinamo a mai meccsen is egyértelműen bebizonyította, miért vannak szinte minden évben ott a BL-ben vagy az EL-ben. Olyan minőséget képviseltek, amivel nem tudtuk felvenni a versenyt – mondta a Bors kérdésére a magyar válogatott kapus. Hozzátette: egy-két napig még biztosan eltart, amíg feldolgozzák a kudarcot, de muszáj előretekinteniük, hiszen hétvégén a Kaposvár ellen elkezdődik számukra is a bajnokság, míg jövő csütörtökön a Maccabi Tel-Aviv–Suduva párharc továbbjutója vár rájuk az EL-playoffban.

Az FTC csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő is azt emelte ki az M4 Sportnak, hogy fel kell állniuk a padlóról, és megmutatni, nemzetközi kupába való a magyar csapat.

– Ma még fáj, holnap még fájni fog, de egy hét múlva már ne fájjon! Profik vagyunk, úgy kell hozzáállni, hogy bejussunk az Európa Liga csoportkörébe – fogalmazott a 30 éves jobbhátvéd. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek