Aktuális

Halogatta a vizsgálatot, aztán jött a rettenetes hír

Bors

Létrehozva: 2019.08.02.

Szörnyű diagnózissal sokkolta orvosa a fiatal nőt.

Köhögéssel és kiütésekkel kezdődött annak a 20 éves ausztrál lánynak a kálváriája, aki hetekig nem kereste fel az orvosát. Mondván, ez csupán ekcéma, ami a csípőjétől a bokájáig borította a testét. Később már annyira súlyos lett a helyzet, hogy erős, zsigerig ható fájdalom is társult a köhögéshez.

– A szívemtől kiindulva, egészen a bal vállamig éreztem azt a bizonyos égető fájdalmat. És a levegővétel is egyre nehezebben ment. Sírni tudtam volna a fájdalomtól – nyilatkozta Olivia Nikolic.

Ezek után vőlegénye unszolására kereste fel a közeli kórházat Melbourne-ben, ahol a vizsgálatok folyamán kiderült, daganatos, négyes stádiumú limfómája van. Az orvosok véleménye szerint ha két héttel később jön vizsgálatra, jó eséllyel már nem élne.

Limfóma esetén a nyirokrendszer sejtjei, a fehérvérsejtek rákos sejtként kezdenek viselkedni, ellenőrizetlenül osztódnak, illetve nem pusztulnak el kellő mértékben.

– Nem is sejtettem hogy ennyire súlyos a helyzet, hideg zuhanyként ért a hír – mesélte a lány.

Egy héttel később elkezdődött a kezelés, ami teljesen felforgatta a lány addigi életét.

– Kihullott a szemöldököm, szempillám, szteroidokat kell szednem, ennek hatására pedig jópár kilót felszedtem. De szerencsésnek tartom magam, mert akkor nem sok választott el a haláltól. Szerencsére a daganat már majdnem teljesen eltűnt és hamarosan teljesen fel fogok épülni – nyilatkozta Olivia Nikolic.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek