Aktuális

Aurelio: a börtönre nem lehet lelkileg felkészülni – retteg a botrányhős, akár nyolc évre is leültethetik

Bors

Létrehozva: 2019.09.13.

Mint ahogyan azt a Bors korábban megírta: a vád szerint az egykori Való Világ 6 nyertese több barátjával együtt elrabolta egy ismerősét, miután az közel 200 ezer forintot lopott tőle, hogy visszaszerezzék az eltulajdonított pénzösszeget.

A vád szerint az áldozatot bántalmazták, majd elhurcolták a nagyszüleihez, mert állítólag oda rejtette a pénzt.

– Lefogták K.-t, majd Aurelio ököllel többször gyomron ütötte. K. sírt a bántalmazástól, és azt mondta, a pénz a nagymamájánál van. Utána, úgy láttam, betuszkolták egy kocsiba – olvasta dr. Fodor Endre bíró S. B. megerősített vallomását. Ezért Aureliót akár 8 évre is elítélhetik.

– Bíró úr, ezek Rambo-filmet akarnak csinálni A kis hercegből! – csattant fel Aurelio, amikor elfogyott a türelme, de a tárgyalás után elismerte, börtönbe juttathatják a terhelő vallomások – írja a Blikk. 

– Ez valóban nagyon kemény... Úgy gondolom, ezzel az eshetőséggel is számolnom kell, bár szerintem a börtönre nem lehet lelkileg felkészülni. Van már némi tapasztalatom a bezártságról, a Való Világ pszichológusa akkoriban megállapította, tudok zárt közösségben élni – magyarázta Aurelio a Blikknek

– Olyankor mintha egy sötét függönyt engednének le a fejemben, és az egész napom azzal telik, hogy a tárgyalásra gondolok. Sok mindent lehet mondani a gyerekemre, hirtelen természetű, impulzív személyiség, de nem emberrabló, az biztos. Tudom, hogy senkinek sem tudna ártani – nyilatkozta korábban a valóság show hős kétségbeesett édesanyja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek