Aktuális

Szerelme fejbe lőtte, utána egy hónapig gyötörte a fejfájás, de fogalma sem volt, miért

Bors

Létrehozva: 2019.09.29.

Miután lelőtte, az anyjánál rejtegette kedvesét, akit egy barátja mentett meg.

Forrás: Képünk illusztráció

Az emberi elme végtelen gonoszságának ékes példája Jerrontae Cain, aki nem elég, hogy fejbe lőtte barátnőjét, még egy hónapig szenvedni is hagyta – golyóval a fejében.

A férfi és kedvese, Nicole Gordon még 2017-ben autózott hazafelé, veszekedtek, majd Cain rálőtt a nőre. Nicole életben maradt, és amikor magához tért, csak az ő oldalán betört véres ablakot látta, de nem emlékezett rá, mi történt. A férfi átültette a saját autójába, majd elvitte az anyjához.

Man sentenced to 25 years after shooting girlfriend in head

A man will serve time in prison after he was convicted of shooting his girlfriend in the head and hiding her at his mother's home, according to Fulton County District Attorney Paul Howard. Jerrontae Cain, 39, was sentenced to 25 years in prison and five years on probation for the 2017 incident, Howard said.

Nicole egy hónapig küzdött az életéért: állandó fejfájással, szédüléssel, memóriazavarokkal és rosszulléttel kellett élnie. Beszélni is alig tudott, de barátja azt mondta neki, a tüneteket csak a betört ablak okozta.

A lányt végül egy barátja szabadította ki, aki azonnal kórházba vitte. Ott persze hamar kiderült a turpisság: a dokik megtalálták a golyót és azonnal értesítették a rendőrséget. A férfinak nem csak barátnőjét sikerült jól elrejtenie egy hónapra, ő maga 2019 januárjáig sikeresen bujkált.

A héten ítélték 25 év börtönre, még fegyvertartási engedélye sem volt. Nicole élete végéig magán viselheti a támadás nyomait, a golyót ugyanis nem lehet eltávolítani a fejéből, az ugyanis az életébe kerülne.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek