Aktuális

Fuss család, Fuss! - Kozmetikusként dolgozik Gábor

L. P.

Létrehozva: 2019.10.26.

Gyantáz, szemöldököt szed Szabó Gábor, a Fuss, család, fuss!  apukája. Sokan furcsállják, ő viszont szerencsésnek tartja magát.

Kozmetikus és sminkes végzettséggel is keresi a kenyerét a hétköznapokban Szabó Gábor, aki nem érzi azt, hogy ez a szakma kevésbé lenne férfias, mint mondjuk egy kőművesé.  

– A főállásom nekem is a gépszerelő, és csak másodállásban sminkelek – mondja Gábor, aki délutánonként örömmel cseréli le a csavarhúzót sminkecsetre. A sportos apuka állítja, hogy ő  aztán tényleg nem mondhatja el, hogy gyerekkori álma vált valóra a sminkeléssel. Őt a képzőművészetekhez való vonzalom indított el ezen az úton.

A családja számára pedig ab­szolút nem meghökkentő, ugyan­is már hozzászoktak ah­hoz, hogy otthon a lányok szem­öldökét az édesapa szedi.

– Amikor a lányom elérte a kamaszkort, akkor kiszedtem és formáztam a szemöldökét. Az osztálytársai kérdezték, hogy ki tette rendbe a szemöldökét. A lányom, Gréta pedig a legnagyobb természetességgel mondta, hogy az édesapám.

Azóta is hozzám járnak a csajok az osztályából, annyira meg vannak elégedve – mesélte nevetve Gábor, aki folyamatosan képzi magát ezen a területen. A Bors is épp egy szépségkonferencián érte utol, ahol egyedüli férfiként igazán jól érezte magát.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek