Aktuális

Olyat talált a barátja telefonjában a fiatal lány, ami miatt még aznap megölte magát – 18+

Bors

Létrehozva: 2019.10.23.

Forrás: Facebook

Lydia Roberts véletlenül bukkant rá partnere titkos telefonjára 2017-ben, ami gyermek-pornográf fotókat tartalmazott. A 21 éves manchesteri lány képtelen volt együtt élni a tudattal, hogy barátja, Adam Wells pedofil, ezért megölte magát.

Roberts, amikor megtalálta a készüléket és a benne tárolt szörnyű képeket, üzenetben förmedt rá párjára. A fiú végül az ebédszünetében hazament, hogy megbeszéljék a dolgot, de nem sikerült meggyőznie a lányt az ártatlanságáról.

Posted by Lydia Roberts on Monday, August 29, 2016

A zaklatott Roberts ezek után is folyamatosan küldte a dühös üzeneteket a fiúnak, aki aznap este nem ment haza munka után, hanem beült inkább valahova sörözni a barátaival. Mire hajnali 3 óra körül hazaért, Roberts már felakasztotta magát a hálószobájukban.

– Wells azonnal mentőt hívott, de addigra már késő volt, csupán Roberts halálának idejét tudták megállapítani – mondta a Zak Golombeck halottkém a bíróságon.

Wells ellen eljárást indított a manchesteri ügyészség, és bűnösnek találták fiatalkorú lányokról készült intim képek tárolásáért. Büntetésre mindössze 150 óra közmunka és 32 ezer forintnyi font pénzbírság volt.

Posted by Lydia Roberts on Saturday, May 20, 2017

Roberts gyászoló családja úgy érzi ez a büntetés nagyon enyhe a fiú bűneihez képest. Az elhunyt fiatal édesanyja, Michelle Roberts szerint Wells kergette a lányát az öngyilkosságba, így azt is meg kellene vizsgálni, hogy mennyi köze van Roberts halálához, és felelősségre vonni.

– Lynda sebzettnek, összetörtnek, és átvertnek érezte magát attól amit talált azon a második telefonon. Biztos vagyok benne, hogy ez sarkallta arra, hogy eldobja magától az életét – mondta az édesanya.

Wells ellen egyelőre nem indítottak eljárást a hatóságok Roberts halálával kapcsolatban, mivel korábban is megkísérelte az öngyilkosságot, és depresszióval diagnosztizálták.  

* * *

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(via)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek