Aktuális

Adventi nyereményzápor a Borsban

Címkék
játék

K. Sz.

Létrehozva: 2019.11.16.

Egyetlen üzenettel készpénz, utazás, utalvány és tárgynyeremény is kerülhet a karácsonyfája alá.

Hamarosan meggyulladnak az első adventi gyertyák és kezdetét veszi az ünnepi szezon, ezzel együtt a készülődés a karácsonyra. Az ajándékozásban most Bors Kapitány is segít leghűségesebb olvasóinknak. Hétfőtől ugyanis újra kinyitja a kincsesládáját, és igazi karácsonyi ajándékzáport zúdít olvasóinkra. A mostani, december 14-ig tartó nyereményjáték azonban két dolog miatt is különleges, amiket most maga Bors Kapitány oszt meg önökkel. 

– Mindennap új ajándékkal készülök önöknek, szám szerint hárommal. Aki szeretné, hogy az övé legyen a napi nyereményeink egyike, annak nem kell mást tennie, csupán egy, az ünnepekkel kapcsolatos kérdésre felelnie, amihez három válaszlehetőséget is felajánlunk. A helyes válasz betűjét az újságban elhelyezett játékoldalon található, alapdíjas telefonszámra kell elküldeni éjfélig, ugyanis másnap már sorsolják is a nyertest. Ugye, milyen egyszerű? Csupán egyetlenegy betűvel már biztos lesz egy karácsonyi ajándék a fenyőfája alatt – mondta Bors Kapitány, aki hamarosan azt is elárulja, milyen fantasztikus és praktikus nyereményekkel kedveskedik önöknek a négyhetes játék alatt. 

– Minek örülne a fa alatt? Készpénznek, esetleg egy kétszemélyes pihentető üdülésnek az ország legjobb wellness-szállodáiban? Praktikus háztartási eszközöknek, melyeket a család minden tagja használhat, esetleg az egészsége és a fiatalsága megőrzését célzó ajándékutalványoknak? Ha ilyen vágyai vannak, akkor feltétlenül kövesse hétfőtől a Borsot! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek