Aktuális

Csupán egy üzenet: Újabb nyeremények a Borsban

Címkék
játék

K. Sz.

Létrehozva: 2019.11.21.

További, naponta megújuló meglepetésekre készül Bors Kapitány.

Forrás: Shutterstock

Emlékszik még arra az izgalomra, amikor gyerekkorában csomagolta ki a karácsonyi ajándékait? Nos, ugyanezzel a lelkesedéssel érdemes belevetni magunkat a Bors legújabb játékába, ugyanis mindennap vadonatúj nyereményekkel várjuk olvasóinkat. Naponta rekordszámú üzenet érkezik a játékirodánkba, ahol kisorsoljuk azt a napi három szerencsést, akinek már biztos lesz egy plusz ajándéka a karácsonyfája alatt. Mindezt szinte ingyen.  

– Ha jobban átszámolja, mindössze egy körülbelül negyven forintos, alapdíjas SMS árát kell csak ráfordítani a mesés ajándé­kainkra. Mint ahogy eddig is láthatták, mindennap más és más ajándékot találtam a kincsesládámban, legyen az 50 000 forint, egy páros wellnesshétvége, praktikus vásárlási utalványok, vagy egyedi tárgynyeremények. A meglepetések tárháza azonban itt még nem ért véget, ugyanis tovább fokozzuk a tétet – hangsúlyozta Bors kapitány.

Szeretne ön is azon szerencsések között lenni, akiket meglep a Bors Jézuskája? Akkor nem kell mást tennie, mint a megadott telefonszámra elküldeni éjfélig a játékoldalon feltett kérdéshez tartozó helyes válasz betűjelét, illetve a nevét! Látja, a Borsnál tényleg mindennap karácsony van!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek