Aktuális

Mindennap új nyeremények! Üzenettel érkezik a Bors Jézuskája

Címkék
játék

K. Sz.

Létrehozva: 2019.11.17.

A Bors pénzosztója most mobiltelefonon hozza meg olvasóink számára a szerencsét, vagyis az ajándékokat.

Csupán egyetlen SMS választja el attól, hogy Bors Kapitány egy ajándékkal kedveskedjen önnek karácsonyra. Ahogy láthatták a lapban, a mai nap indult útjára négyhetes adventi nyereményzáporunk, ahol hétfőtől szombatig napi három különböző ajándékot helyezett el Bors Kapitány a játékoldalunkon egészen december 14-ig.

– A mai napon egy szabadon felhasználható 5000 forintos Spar-utalvány, 10 000 forintos Biola biokozmetikai vásárlási utalvány, mellyel felkészítheti a testét a téli időszak megpróbáltatásaira, valamint 50 000 forintnyi készpénz is vár önökre. Ugye, hogy mindegyik nagyon jól mutatna a karácsonyfa alatt? Ehhez csupán egyetlen üzenetet kell elküldenie ma éjfélig a megadott telefonszámra a játékoldalon található egyszerű kér­-dés helyes megoldásának betűjelével. 

Ne feledje! Egy telefonszámról csak egyetlen üzenetet tud fogadni a rendszerünk, ám, ha biztosra szeretne menni, fogjon össze családtagjaival és bará­taival a mesés nyereményekért – üzeni Bors Kapitány.  

A következő hetekben nemcsak ezek a nyeremények várnak önökre, hanem mindennap más és más: rengeteg készpénz, utazások, élménynyeremények, vásárlási utalványok és egyedi tárgynyeremények. Úgyhogy ne késlekedjen, hanem vegye meg mindennap a kedvenc napilapját   és küldjön egy üzenetet a megadott telefonszámra, mert a Borsnál mindennap karácsony van. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek