Aktuális

A kábítószer mindenét elvette, de kisfia egyetlen mondattal megváltoztatott mindent

Bors

Létrehozva: 2019.12.12.

17 éves volt, amikor először kipróbálta, 20 éves, amikortól rendszeresen használója lett a kábítószernek egy amerikai férfi, Jason Wickline. Négy évvel ezelőtt a rendőrség metamfetamin előállításért tartóztatta le, emellett ráadásul a gyermekvédelmi szolgálat gondozásba vette kisfiát, Krystiant. A férfi mindenét elveszítette. 

„Apu, szeretlek, és soha nem foglak elfelejteni” – mondta a gyerek édesapjának, miközben éppen az autóhoz sétáltak. A fiú úgy gondolta, többé nem látja apját.

Közzétette: Jason Wickline – 2019. január 19., szombat

Ez volt az a mondat, ami olyan hatással volt Wickline-ra, hogy képes volt kezébe venni az életét, és alakítani rajta. 

Közzétette: Jason Wickline – 2019. június 14., péntek

Amikor aztán a bíró felajánlott neki egy lehetőséget, azonnal élt vele. 13 hónapot töltött egy hosszútávú kezeléssel, majd a rehabilitáció után már 30 hónapos próbaidőt kapott. 

Közzétette: Jason Wickline – 2019. július 26., péntek

A férfi állítja, visszakapta az életét. Úgy érzi, hogy amíg droghasználó volt, egy üres alakként létezett, amióta viszont tiszta, minden megváltozott, többek közt visszakapta a gyámságát a 9 éves fia felett. Azóta a közösségi média segítségével, és egyéb prevenciós programokon való részvétellel dolgozik azon, hogy mindenki felismerje, képes változtatni, ha akar.

Közzétette: Jason Wickline – 2019. július 26., péntek

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek