Aktuális

Bejgli helyett élettársába vágta a kést a háromgyerekes anyuka karácsonykor

Bors

Létrehozva: 2019.12.01.

Áldott karácsonyi estének indult, de szörnyű késelésbe torkollott egy Budapest környéki család két évvel ezelőtti Szentestéje. Az ünnepi bejgli felvágása helyett a nő a családfő hátába vágta a kést.

L. Zs. és a párja kapcsolatából három gyermek született, két éve december 24-én pedig a sértett, azaz a családfő szüleinél karácsonyoztak, ahol alkoholt is fogyasztottak. A délután során az édesanya, a vádlott hazament a legkisebb gyermekkel, hogy ruhát vigyen a nagyobbaknak.

A férfi azonban nem szerette volna, hogy visszavigye a gyereket a szülei házába, emiatt összevesztek és kiabálni kezdtek egymással. A dulakodás közben a L. Zs. elesett és beütötte a fejét, majd ezt követően felkapta a konyhában lévő kenyérvágó kést és az élettársa hátába szúrta.

Miután a férfi kihúzta a kést a saját hátából, megkérte párját, hogy adja oda neki a telefont, de ő a kérésének nem tett eleget, ezért a sérült családapa átment a szomszédhoz segítséget kérni, aki rögtön értesítette a mentőket. A késszúrástól közvetlen életveszélyes állapot alakult ki, a férfi életét csak az orvosi beavatkozás mentette meg.

A Budapest Környéki Törvényszéken csütörtökön ítélet várható az ügyben. A nőnek emberölés kísérlete miatt kell felelnie.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek