Aktuális

Így reagál egy nagymama, aki 20 év után végre megkapja, amire mindig is vágyott – videó

Bors

Létrehozva: 2019.12.27.

Így karácsony tájékán elég aktuális a téma, hogy egy ajándékra adott őszinte reakció mekkora kincs. Amikor nem a muszáj az úr, és nem egy horoszkópos bögrével vagy egy illatos gyertyával fejezzük ki az érzéseinket, hanem egy alaposan átgondolt, személyre szóló ajándékkal, az alábbi videóban látható reakció az, amit mindannyian látni szeretnénk a másiktól, amikor kibontja a neki szánt csomagot. 

Zahria Lavette Palmer egy születésnapi csomag átadását filmezte le, majd osztotta meg a Twitteren a követőivel. A felvételen az látható, ahogy a 72 éves nagymamája megkapja azt a retikült, amire az elmúlt 20 évben vágyakozott, de az ára (400 dollár, azaz nagyjából 120 ezer forint) miatt nem engedhette meg magának. 

A sikításban kitörő nagymama videóját már 11 millióan látták, amihez az is hozzájárult, hogy Missy Elliott is megosztotta, mert annyira imádnivalónak találta. 

A táska gyártójának, a Brahminnak munkatársaihoz is eljutott a felvétel, akiket szintén annyira lenyűgözött a 72 éves néniből előtörő gyermeki öröm, hogy megszerezték az elérhetőségeit, hogy ők is meglephesék születésnapja alkalmából.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek