Aktuális

A zene, ami a világot mozgatja – mondja, és nevetve táncra perdül a 91 éves néni

Bors

Létrehozva: 2020.01.23.

Imádnivaló videó vette be a netezők szívét, amit egy amerikai idősek otthona, a Magnolia Springs egy munkatársa osztott meg a Facebookon a követőikkel. A felvételen egy 91 éves néni, Julia Lewis látható, aki úgy perdül táncra, mintha éppen a szalagavatóján ropná.

When they say they ‘celebrate life’ at Magnolia Springs Southpointe, boy do they mean it! Miss Julia is a long time resident, who recently returned from a hospital stay and is graduating from therapy services with Golden Age. She’s ditched the walker for her dancing shoes, and this morning she said, “You’ve got me feeling so good, I want to dance! Do you mind if I do the jitterbug to celebrate? I’m loving life!” Of course we don’t mind, Julia! We love it and we’re all celebrating with you! Did we mention she’s 91 years young?

Közzétette: Golden Age Home Health Care, LLC – 2020. január 15., szerda

A fiatalokat meghazudtoló lelkesedés valószínűleg abból táplálkozik, hogy a néni így vélekedik a világról: A zene, ami a világot mozgásban tartja. Lehetsz depressziós, lehetsz beteg, de bekapcsolsz egy kis zenét, és aztán el is felejted az egészet.(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek