Aktuális

Mit várhatunk 2020-tól? Szerelmet és gyermeket

Hu-Zo, K. K.

Létrehozva: 2020.01.03.

Szerencsés év elé nézünk, a családé lesz a főszerep, de az utakon még jobban kell vigyázni, mint eddig.

Lilla King

látnok, jósnő

– A gazdasági világválság sajnos hat a mi dolgainkra is. Ezek nem kedvezőek és ezzel számolnunk kell. Ebben az évben Magyarországnak még sikerül stabilizálnia a helyzetet.

A politikában nyugodtabb év következik, mint a választások éve. Az Uránusz és a Vénusz olyan szöget zár be, ami kedvez a vállalkozni szándékozóknak. Akik most akarnak valamibe belekezdeni, azoknak jó esélyük van, hogy az be is jöjjön.

Az Uránusz és a Vénusz szögállása a szerelemnek is kedvez. Akinek van párkapcsolata, vigyázzon rá, akinek nincs, jó esélye van, hogy legyen. Jó esély van gazdag férfit találni. 

Kis Zoltán Zéro

numerológus 

– Ha 2020 számait összeadjuk, akkor 4-et kapunk. Ez a Föld száma. A föld az anyag, így minden anyagiakra vonatkozó dolog ide tartozik. A négyes szám a numeroló­giában ne­hézséget je­lent. A 4-es úton például eddig is sok baleset történt, idén még jobban kell figyelni ott.

A 20-as szám pedig a Hold száma, ami idén kétszer is szerepel. A Hold a víz és az érzelmek jele. A sok érzelem felerősítheti bennünk az összetartozás érzését, de elvihet minket a realitásoktól is, ezért óvatosnak kell lenni. Ebben az évben sok gyermek születik.

Aki nem az első hónapban, azaz januárban jön világra, annak a képletéből hiányzik az 1-es szám. Ez a Nap száma, a tudatos énünk, az akaratunk száma. Akinek hiányzik a számai közül, az bi­zonytalan, döntésképtelen típus lesz, felerősödik tehát a névválasztás jelentősége.

Fiúknál és lányoknál is fontos, hogy a nevükben legyen 1-es értékű betű, hogy a névből eredő energiában jelenjen meg a határozottságot jelentő szám­érték. Ilyen betű az „a”, a „j”, és az „s” – mondta Kis Zoltán Zéro.

Kárpáti Lily

spirituális tanácsadó, egykori boszorkány főpapnő 

–  Rengeteg bolygó áll a Bak jegyében, vagyis a reális döntések meghozatalának időszaka lesz márciusig. Felelősséget kell vállalnunk a döntéseinkért, és nem halogathatjuk a teendőket. A Földön kell lennünk, ezért mind a lelkünkben, mind a testünkben az újratervezés időszakát éljük meg.

Gondolok az edzésekre, az orvosok felkeresésére. Márciusig hozza meg a fontos döntéseket! A család, az otthon fontosabbá válik, az anyaság iránti vágy felerősödik. A képzelet előtérbe kerül, pláne a vizualitás terén. Fennáll az elcsábulás veszélye mindkét nem esetében, de ezt idén nem lehet eltussolni.

Nehéz lesz megtartani az egyensúlyt, a kötelességérzetünk azonban felélénkül. A spiritualitás és a hit is fontos szerephez jut.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek