Aktuális

Vár az öldöklő éjszakai küzdelem az Exatlonban

Címkék
TV2verseny

L. P.

Létrehozva: 2020.01.14.

Az Exatlon Hungary pályái közel sem veszélytelenek. A Kihívókat különösen kiborította a rendhagyó vizes megmérettetés.

A „bánya” nevű pálya szintén nem bizonyult túl egyszerűnek a versenyzők számára. Többeknek a belső félelmüket kellett leküzde­niük, hogy nekivágjanak a feladatnak. Amint azt a TV2-n láthatjuk majd a kedd esti adásban, fordult a kocka, és az eddig erős Kihívó csapat egy pillanatra elveszítheti magabiztosságát.

Szörnyű volt, a kiakasztós résznél azt sem tudtam, hol vagyok, nem kaptam levegőt. A dobásnál kosarat sem láttam, utálom ezt a pályát, szörnyű – mesélte el a Borsnak megrázó élményeit Dorci, azaz Pap Dorka, aki eddig még egy pályától sem rettent meg így, mint ahogy a mostani látványos éjszakai pályán.

De nem volt egyedül ezzel az érzésével. Kezdetben a Bajnokok sem vették simán az akadályokat:

Borzasztóan rettegtem a csúszdás indulásnál és a köteles résznél is, hisz az is magasan van. De megnyugodtam, ahogy túl voltam rajta, és most már alig várom a következő kört – mesélte el a Bajnok csapatból Poór Brigitta, aki eddig még nem tapasztalta a tér­iszonytól való félelmeit.

Elsőnek Korok Fatima esett ki, majd Kótai Mihály agyrázkódása miatt távozott az Exatlonból, ahol tartottak attól, hogy a Bajnok csapat erejét fogja veszíteni a tagok kiesése miatt. Majd a Kihívók közül Kriston Péter tért haza, akit még csapattársa, Flórián Sándor is megkönnyezett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek