Aktuális

A kormány megerősíti a magyar határ védelmét

Bors

Létrehozva: 2020.02.29.

Orbán Viktor pénteken telefonon megbeszélést folytatott Erdogan török államfővel, majd összehívta biztonsági kabinetjét.

Döntés született arról, hogy megerősíti a kormány a magyar határ védelmét és fokozott figyelmet fordítanak a balkáni migrációs útvonalakon zajló történésekre. Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár videóban összegezte a fejleményeket.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken telefonbeszélgetést folytatott Erdogan török elnökkel. A telefonbeszélgetés folyamán áttekintették a törökországi biztonsági helyzetet, különös tekintettel a szíriai helyzetre és a menekültek nagy számára. A török elnök elmondta Orbán Viktornak, a továbbiakban Törökország nem tudja biztosítani, hogy minden migránst feltartóztat a saját területén, így ennek következményeivel egész Európának szembesülnie kell- mondta a Facebook-ra feltöltött  videójában az államtitkár.

Megerősítjük a magyar határ védelmét

Orbán Viktor pénteken telefonon megbeszélést folytatott Erdogan török államfővel, majd összehívta biztonsági kabinetjét. Döntés született arról, hogy megerősítjük a magyar határ védelmét és fokozott figyelmet fordítunk a balkáni migrációs útvonalakon zajló történésekre.

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2020. február 29., szombat

"A telefonbeszélgetést követően Orbán Viktor összehívta biztonsági kabinetjét, ahol áttekintették a biztonsági szolgálatok jelentéseit, és határoztak arról, hogy tovább erősítik Magyarország határainak a védelmét és további fokozott figyelmet szentelnek a balkáni útvonalon zajló folyamatoknak.
Minden ilyen intézkedés mögött a magyar emberek biztonsága, a magyar határ védelme illetve az európai határ védelme áll."Magyarország kormánya, úgy, ahogy eddig, a továbbiakban is minden olyan intézkedést meg fog hozni, ami a határvédelem, a határ védelme és a magyar emberek érdekében szükséges - összegzett Kovács Zoltán. 

Origo

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek