Aktuális

Többször is magáévá tette diákját egy gimnáziumi tanárnő – az sem zavarta, hogy mindeközben a saját gyereke is otthon volt

Bors

Létrehozva: 2020.02.12.

Nyolc-kilenc alkalommal vitte fel magához egyik diákját egy középiskolai tanárnő. Minden alkalommal szexeltek. A nőt ráadásul az sem zavarta, hogy mindeközben a saját gyermeke is a lakásban tartózkodott.

A louisianai Zachary városában élő és tanító 34 éves Ellarea Silva a vádirat szerint tavaly került a megengedettnél jóval szorosabb kapcsolatba egyik tanítványával. A tanárnő és a fiú eleinte az iskolai e-mail-címükön keresztül leveleztek, ám amikor a beszélgetés kezdett bizalmassá válni, már a civil címüket használták. Silva több meztelen fotót és videót is küldött magáról a tininek, de mindvégig gondosan ügyelt rá, hogy az arca ne legyen látható a felvételeken. Később a lakásán lefeküdt vele – nagyjából nyolc-kilenc alkalommal. 

A tini állítólag azt szerette volna, ha nyilvánosságra hozzák a kapcsolatukat, a tanárnő azonban ezt ellenezte. Az ügy valamiképp január 24-én mégis a rendőrség nyomására jutott. Aznap, amikor megkezdték a nyomozást Silva ellen, az iskola ideiglenesen elküldte a tanárnőt.

Az eset csak a napokban került nyilvánosságra. Egy nappal később maga Ellarea Silva jelentkezett a rendőrségen – számolt be az ügyről a Daily Mail. Az amerikai hatóságok jelenleg is vizsgálódnak: kérdéses ugyanis, hogy több tinivel is volt-e afférja a tanárnőnek, vagy csak azzal az eggyel, akiről jelenleg is tudnak.

A történet érdekessége, hogy egy helyi politikus kritikát fogalmazott meg mind a rendőrség, mind az iskola irányába, mondván: már január végén nyilvánosságra kellett volna hozni (a szülők és a diákok érdekében), hogy az intézmény egyik tanára ellen milyen jellegű vizsgálat folyik. Az iskola minderre úgy reagált: a törvény betűje szerint jártak el. Semmit sem kívántak elhallgatni, és nem akarták a szőnyeg alá söpörni a történteket.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek