Aktuális

Vérfrissítés érkezett az Exatlonba

Címkék
TV2műsor

L. P.

Létrehozva: 2020.02.11.

Tele volt izgalmakkal az Exatlon Hungary hétfői adása. Új tagok érkeztek a Bajnok és a Kihívó csapatba is, és hírek szerint a meglepetések hetén további váratlan helyzetek várnak rájuk.

Koloszár Enikőtől búcsúzott az Exatlon Hungary Bajnok csapata pénteken, de hétfőtől két új tag pótolta a veszteséget. A villáért folyó versenynapba azonban a Kihívók sem létszámhiánnyal vágnak bele, hozzájuk Deres Ádám akrobatikaoktató érkezett. 

Fel kell venni a harcot a már gyakorlott versenyzőkkel, a pályával, szóval bőven van benne kihívás, de ez egyáltalán nem baj, nekem egy nap után is nagyon tetszik az Exatlon – nyilatkozott a Borsnak bizakodó hangulatban Ádám.

A Kihívók még egy, a Bajnokok két fővel erősíthetnek majd. Most Szabó Dorottya strandröplabdás és Harcsa Norbert válogatott ökölvívó csatlakozott a Bajnokokhoz. Dorka a céltudatosság jegyében érkezett a dominikai szigetre. 

– Azt hiszem, hogy erre a versenyre nem lehet felkészülni, bármennyi adást néz meg előzetesen az ember. Sajnálom, hogy az első napomon nem sikerült pontot hoznom a csapatnak.

Remélem, gyorsan alkalmazkodom a körülményekhez, és eredményes leszek – mondta a Borsnak Szabó Dorottya. A Bajnokok azonban két új versenytársukkal sem tudták megszerezni a villát, így a Kihívók élvezhetik a kényelmet.    

Rápihen a végjátékra

Szinte minden adásban előfordul kisebb-nagyobb baleset vagy rosszullét. A hétfő játékban a Bajnokoktól Kempf Zozo mindkét válla sérült meg súlyosan, ami miatt a keddi játékot mellôznie kell.
– Most az egészség a legfontosabb. Bár sajnálom, hogy ma nem futhatok, a lényeg, hogy a végjátékra jól legyek. Eléggé fáj, csak hason vagy csak háton tudtam feküdni, bármerre mozdultam oldalra, azt már éreztem. Eddig kétszer ment ki a bal vállam, most mindkettő egyszerre – ilyen még sosem fordult elő. Reggelre sokkal jobban fájt, így elfogadom az orvosi döntést – mesélte Zozo.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek