Aktuális

Feleségéért él, de saját harcát is vívja Mikáczó Sándor

H. N. Zs.

Létrehozva: 2020.03.02.

Egy földeáki apuka, Mikáczó Sándor súlyos beteg felesége felépüléséért küzd, közben pedig megvívja saját harcát is: agydaganattal műtötték, ami kiújult. Küzdelme, amelyről a Bors is beszámolt, újabb fordulóponthoz érkezett.

Forrás: Saját kép

A sok támogatásnak hála mára sikerült megvenni Anitának a térdmozgató gépet, és már megrendeltük a vállmozgató szerkezetet is. Hamarosan meg fogja kapni a nyak és kéz mozgatásához szükséges injekciót is – meséli Sándor.

– Szüksége volt egy speciális ágyra is – mivel a régit vissza kellett adnunk –, amihez egy ma­kói cég jóvoltából beszerzési áron jutottunk hozzá, sőt ajándékba egy speciális szekrényt is kaptunk, ami megkönnyíti Anita etetését.

Ez az ágy elektromos, meg lehet vele emelni az ágyat, és külön a fejrészt vagy a lábrészt. Mindenkinek köszön­jük, aki segített – hálálkodik Sándor.

A tornászok szerint Anita szépen fejlődik. Zárkózottsága meg­­maradt, de együttműködik mindenkivel a gyógyulása érdekében.

– Az, hogy ezeket sikerült elérni, hatalmas előrelépés. Orosz Gábor és a testvére, So­mogyi Szabina futó a földeáki önkormányzattal karöltve jótékonysági futást rendezett Anita számára, később Makón tartottak egy jótékonysági táncgá­lát.

Az anyagi támogatáson kívül az elmúlt időszakban kaptunk tartós élelmiszereket és tisztítószereket is, így most ezekre nincs gondunk.

Sándornak március 30-án kell Szegedre mennie egy MRI-vizsgálatra, ami után megtudja, mi vár rá.

Nekem erősnek kell len­nem Anita és a lányaim miatt. Szerencsére jól is érzem ma­gam, nem akarok a betegségre gondolni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek